Pianoverkstad Uppsala

Flygel i Pianoverkstad i Uppsala

Professionella möbelrenoveringar för pianon & flyglar

På vår pianoverkstad i Uppsala kan vi lösa de flesta problem för pianon och flyglar. Tack vare samarbete med verkstäder utomlands kan vi nu också åta oss att utföra förstklassigt professionella möbelrenoveringar avseende pianon och flyglar. På vår verkstad  kan vi utföra  fullständiga renoveringar, omsträngning, omnagling, omlackering av såväl järnram som resonansbotten.

Prisexempel: omnagling (10000 kr) & omsträngning (15 000 - 22 000 kr)


.... eller  såhär

Del av flygel som har renoverats i Uppsala på pianoverkstaden
Pianorenovering som utförts av Fyris Piano

Ser din flygel ut så här?
Ge inte upp. Litet polyesterlackering och en fullständig renovering inuti så kommer ni att tro att flygeln blivit bytt mot en ny. Så det är bara att besluta sig så kan den se ut så här.....

Flygel som behöver renovering av en pianostämmare i Uppsala

Pianostämning i Uppsala & Stockholm

Pianostämning från 1700 kr utföres med kvalitet och garanti. Jag har över 45 års erfarenhet som pianostämmare och har dessutom servat och stämt instrumenten i Uppsala musikskola i över 40 års tid.

Stämma piano Uppsala & Stockholm pris

En vanlig stämning inom Uppsala är från 1700 kr och i Stockholm från 1700 kr exkl resa. ( när jag kan stämma flera samtidigt). Vid resa för endast ett piano tillkommer 100kr/mil
Om pianot inte varit stämt på länge kan det behövas en extra uppdragning på ca 300-400 kr.

Piano som behöver en pianostämmare i Uppsala

Piano eller flygelflytt inom Uppsala & Stockholm

När man ska genomföra flytt av ett piano eller en flygel får man räkna med att det är ett tungt jobb. Det är svårt att utföra om man inte har tillgång till rätt utrustning och teknik som detta kräver. Att genomföra pianoflytt på egen hand medför risker för skador eller att man inte inser att man inte klarar av att få upp pianot i trappan till fastigheten. Därför kan det vara klokt att anlita någon med goda kunskaper och lång erfarenhet av pianoflytt.
Jag kan i vissa fall utföra sådant eller hjälpa till med att hänvisa till kompetent flyttfirma


 

Fyris Piano är ute med lastbil och utför piano och flygelflytt